وی افزود: سلامت یکی از مهمترین نعمتهایی است که به انسان عطا شده و منبعی برای زندگی روزمره است، نه هدف زندگی و از طریق تلاش و انتخاب هوشمندانه سبک زندگی مناسب توسط فرد و جامعه حفظ و بهبود می یابد. به دلیل اهمیت موضوع سلامت افراد در توسعه همه جانبه جامعه، یکم تا هفتم اردیبهشت ماه هر سال به عنوان هفته ملی سلامت نامگذاری شده است.
نمازی با اشاره به شعار “سرآغازی سلامت، آیندهای سرآمد” برای هفته سلامت ، با برشمردن روزشمار این هفته ، تصریح کرد: دوشنبه یکم اردیبهشت؛ عدالت در سلامت با پزشکی خانواده و نظام ارجاع نامگذاری شده است و
محیط سالم، جامعه سالم با مشارکت مردم و سواد سلامت مادر، جوانی جمعیت، نسل توانمند به عنوان نامگذاری روز های دوم و سوم از این هفته می باشد.
وی ادامه داد: فرهنگ، هنر، رسانه و سلامت به عنوان نام روز چهارم و ورزش همگانی، سلامت همگانی به عنوان روز پنجم نامگذاری شد که به مراقبت از جنین، سلامت نوزاد، آیندهای امیدبخش و به یکشنبه “نه به تصادف، آری به زندگانی” تعبیر به روز ششم و هفتم شده است.
دکتر نمازی، همچنین گفت: حوزه معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با برخورداری از پتانسیل اساتید متخصص، مجرب و متعهد در حوزه سلامت، آمادگی دارد که با برنامه ریزی منسجم و کنار هم قرار دادن ظرفیت های مجموعه های مختلف خود، ضمن رصد و شناسایی مشکلات حوزه سلامت در استان گیلان، قادر است در مورد حل و رفع این مشکلات در کنار سایر نهادهای مرتبط همکاری کرده و راهکار ارائه نماید.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان تاکید کرد: این حوزه با همکاری کانون سلامت و انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی واحد رشت طی برنامهریزی انجام شده، در راستای انجام تعهد اجتماعی خود برنامههای مختلفی در قالب اجرای آموزش و اطلاع رسانی جهت ارتقای سطح سلامت کارکنان و دانشجویان، کارگاه های مرتبط با روزشمار هفته سلامت و میز خدمت سلامت تدارک دیده است که در طول این هفته، برگزار می نماید.