تاریخ : دوشنبه, ۲۷ بهمن , ۱۴۰۴ Monday, 16 February , 2026
3
در نشست مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با بازرس کل استان عنوان شد:

وجود ساختگاه‌های متعددی برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان

  • کد خبر : 1102
  • 05 شهریور 1404 - 14:32
وجود ساختگاه‌های متعددی برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان
جایگاه‌های بسیار خوبی جهت احداث نیروگاه‌های خورشیدی و بادی در جغرافیای استان گیلان وجود دارد.

عادل سلیمانی مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به اقلیم بسیار مطلوب استان برای سرمایه‌گذاری در زمینه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، گفت: در استان گیلان و علی‌الخصوص در نواحی جنوب استان و در در شهرستان رودبار، عرصه‌های مساعدی برای احداث نیروگاه های خورشیدی و بادی وجود دارد.
سلیمانی با اشاره به استقبال سرمایه‌گذاران جهت سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر، گفت: سرمایه‌گذاران آماده سرمایه‌گذاری در بخش نیروگاه‌های خورشیدی می‌باشند اما متاسفانه با ممانعت‌های در این بخش مواجه هستیم که امیدواریم این ممانعت‌ها هرچه زودتر برطرف شوند. 
مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان مناطق ییلاقی استان را جهت احداث نیروگاه‌های خورشیدی بسیار مستعد عنوان کرد و افزود: مناطق ییلاقی طوالش، عمارلو، دیلمان و اشکورات برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی مناسب بوده و با احداث این نوع نیروگاه‌ها در این مناطق می توان نیاز مصرف برق نواحی را تا چندین سال تامین کرد.
آقایی بازرس کل استان گیلان در این نشست گفت: با همدلی، همکاری، مشارکت و برنامه‌ریزی دقیق و درست و با رفع کاستی‌ها، باید آینده‌ای روشن برای مردم نجیب استان بسازیم.
بازرس کل استان گیلان در خصوص رفع ممانعت‌ها در اجرای پروژه‌ها گفت: باید با گفتمان، توجیه و تبیین مزایای پروژه‌های اجرایی، فضای را به سمتی سوق دهیم که همه دستگاه‌ها و مردم نجیب استان یار و همراه ما در اجرای پروژه‌های زیربنایی و حیاتی باشند.

لینک کوتاه : https://nodadgil.ir/?p=1102

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.