وی گفت: در طول سال و بصورت جاری علاوه بر قطعی برق بر اثر عیب و تخریب تاسیسات برق در شرایط جوی ، ممکن است ناپایداری بر اثر برخورد شاخه درخت یا سایر اجسام خارجی در شبکه برقرسانی رخ داده و باعث تحمیل خاموشی های متعدد با مدت زمان نسبتا طولانی به مشترکین شود.
صادقی تاکید کرد: مناسب ترین راه برای جلوگیری از حوادث در شبکه های توزیع برق، انجام تعمیرات پیشگیرانه بصورت منظم و دقیق توسط اکیپ های مجهز و توانمند می باشد.
مدیرعامل توزیع برق گیلان با اشاره به اجرای طرح افزایش تاب آوری در سطح استان، افزود: از ابتدای سال تاکنون 155 از این طرح بزرگ و حیاتی در استان با اعتباری معادل 51504 میلیون ریال به منظور افزایش ضریب پایداری شبکه های فشار متوسط به ویژه در ایام وقوع بحران انجام شده است.
وی اضافه کرد: با اجرای 155 مرحله از اجرای طرح تاب آوری و با فعالیت 483 اکیپ اجرایی به ظرفیت 2501 نفر ساعت روی قریب به 178 کیلومتر از فیدرهای فشار متوسط، عملیات جهادی ارتقای تاب آوری شبکه صورت پذیرفته است.
صادقی تاکیدکرد : تمامی مراحل طرح تاب آوری شبکه های توزیع با تجمیع اکیپ های عملیاتی و بکارگیری کلیه امکانات موجود در شرکت انجام می پذیرد و با اجرای طرح فوق از ابتدای سال تاکنون 100 فیدر فشار متوسط تعمیر و بهسازی شده است .
مدیرعامل توزیع برق گیلان خاطرنشان ساخت: نصب و اصلاح 111 عدد پایه، تعویض 3036 مقره و 280 رشته تعویض هادی، از جمله اقدامات کارکنان پرتلاش این شرکت طی اجرای طرح افزایش تاب آوری است.
صادقی خاطرنشان کرد: هدف و استراتژی این شرکت در اجرای طرح افزایش تاب آوری؛ بازسازی شبکه های مستعمل و خسارت دیده از بحران حادث شده گذشته و همچنین تقویت، نوسازی و بهسازی شبکه و تاسیسات شرکت در سطح استان گیلان است.
وی در خاتمه گفت : اجری این قبیل فعالیت ها نشان دهنده اهمیت تامین برق پایدار برای مشترکین است و کارکنان توزیع برق گیلان با آمادگی کامل برای دستیابی به هدف غایی شرکت یعنی جلب رضایتمندی مردم و پاسخگویی هرچه بهتر به مشترکین تلاش می کنند.