به گزارش گروه دریافت خبر پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل :دکتر محمدعلی محمدی،رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان در جلسه کمیته برنامهریزی فومن که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع)، به سال آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید اشاره و اظهار کرد: در راستای ارزیابی عملکرد دولت یازدهم باید به شعارهای دولت نظیر "تعامل با جهان"، "نجات اقتصاد" و " احیای اخلاق"توجه کنیم.
وی به موافقت و رضایت 86 درصدی مردم بر اساس نظر سنجیهای صورت گرفته از تعامل با جهان و رویه دولت اشاره کرد و افزود: علیرغم نقد و انتقادات، تعامل با جهان با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری به ثمر نشست و موجبات خوشحالی ملت ایران را فراهم کرد.
محمدی با بیان اینکه تعامل با جهان یک حرکت دیپلماتیک است، خاطرنشان کرد: تعامل با جهان صرفا نباید به روابط دیپلماتیک محدود شود.
وی با اشاره به اینکه گیلان، مازندران و گلستان نگین انگشتری هستند که میتوانند محور گردشگری منطقه باشند، گفت: نباید به فومن و گیلان به عنوان یک منطقه، شهر و یا استان نگاه کرد، بلکه باید دید جهانی داشت؛ چرا که در استان و فومن پتانسیلهایی موجود است که میتوان از کل منطقه پذیرای گردشگران باشیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان پتانسیلهای گردشگری فومن را در حد اعلی دانست و عنوان کرد: متاسفانه فومن با توجه به پیشنیه تاریخی خود به جایگاه شایستهای دست نیافته است و برای دستیابی به این مهم باید تلاشها و فعالیتهای فراوان انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه تعامل با جهان صرفا به عقد یک قراداد محدود نمیشود، افزود: هیچ جای منطقه خاورمیانه به زیبایی گیلان نیست؛ زیرا از عنصردریا، کوه، مرتع و جنگل در کنار هم برخوردار است.
محمدی ادامه داد: همه باید در راستای تبدیل عناصر و پتانسیلهای بالقوه گیلان به بالفعل تلاش کنیم.
وی به وضعیت اقتصادی کشور در گذشته اشاره و تصریح کرد: در پایان دولت گذشته علیرغم متوسط درآمد ارزی سالانه قریب به 110 میلیارد دلار، با رشد منفی 6.8 درصد مواجه بودیم.
این مقام مسئول به تاکید مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی و عدم وابستگی درآمد کشور به نفت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بودجه کشور متکی به نفت است و باید با درایت، منطق و عقل به سمت رفع مشکلات حادث شده حرکت کنیم؛ نجات اقتصاد، بدون توسعه امکانپذیر نیست؛ بدین معنا که با نبود دیدگاهی مبنی بر توسعه هر وجب خاک کشور، امکان نجات و پیشرفت اقتصاد کشور وجود نخواهد داشت.
محمدی فومن را دارای فرهنگ غنی آداب و رسوم و فرهنگ رفتاری و غذایی دانست و ابراز کرد: فومن از ظرفیت و پتانسیلهای بسیاری برخوردار است و ماسوله و قلعه رودخان نیز به عنوان دو نگین در استان گیلان و مازندران به شمار میرود.
وی با بیان اینکه "باید دیدگاه مبتنی بر توسعه داشته باشیم"، افزود: محیط زیست خطرناکترین مسألهای است که همواره ما را تهدید میکند؛ چرا که در صورت تخریب، بازسازی آن به سادگی امکانپذیر نخواهد بود. بر این اساس، توجه به محیط زیست، اولین موضوع نیازمند دیدگاه توسعهای است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان، در پایان، با بیان اینکه در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه قرار داریم و هدف از سفر به شهرستان فومن، برنامه ششم توسعه در سال 95 است، اظهار کرد: برنامه مقدم بر بودجه است که در صورت تامین بودجه، عملیاتی میشود؛ بر این مبنا برنامه داشتن، بیان ایدهها و... حائز اهمیت است.