رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت : سال گذشته بالغ بر 190 هزار تن محصول مرکبات از باغهای استان گیلان برداشت شد و امسال با توجه به مدیریت صحیح باغها و پشتکار کشاورزان و سود اقتصادی حاصل از فروش مرکبات پیشبینی میشود حدود 220 هزار تن محصول مرکبات برداشت کنند.
صالح محمدی افزود: 90 درصد مرکبات استان گیلان پرتقال از نوع ارقام محلی، خونی و تامسون، 5 درصد نارنگی و 5 درصد سایر مرکبات شامل نارنج، لیمو، دارابی، بالنگ و گریپ فروت است.
وی با اشاره به رتبه پنجم استان در تولید مرکبات کشور یادآور شد: بیش از 26 هزار بهره بردار مرکبات در گیلان وجود داشته و شهرستانهای رودسر، املش و لنگرود عمده شهرستانهای تولید کننده مرکبات استان گیلان هستند
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار کرد: امسال از مرکبات تولید شده استان برای ذخیرهسازی میوه شب عید استفاده خواهیم کرد
محمدی به سطح زیر کشت نارنگی در گیلان اشاره کرد و گفت: 660 هکتار سطح زیر کشت نارنگی در گیلان وجود دارد و از این مقدار پیشبینی میشود 7 هزار و 800 تن محصول به ارزش اقتصادی 702 میلیارد ریال برداشت شود.
وی گفت: 610 هکتار باغ نارنج با پیشبینی تولید 7 هزار تن محصول به ارزش اقتصادی 350 میلیارد ریال در گیلان وجود دارد.
وی در ادامه افزود: 2 واحد فرآوری مرکبات با ظرفیت 58 هزار تن در شهرستان رودسر در تولید کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعالیت میکند.