برای کاهش ریسک ابتلا به کرونا، از خشک شدن دهان تان جلوگیری کنید.
برای این کار، مرتباً بزاق خود را تحریک به ترشح مایع بزاقی کنید ( با کارهایی مانند جویدن آدامس یا قرار دادن هسته خرما زیر زبان)
همچنین دفعات آب خوردن تان را زیاد کنید. یک لیوان آب را یک جا ننوشید بلکه در چند نوبت بنوشید تا دهان تان خیس باشد.
چرا ؟
تا ویروس کرونا بعد از ورود به دهان، با آب یا بزاق وارد معده شود و با اسید معده از بین برود. اگر دهان خشک باشد، احتمال بیشتری دارد که ویروس وارد ریه شود و در آنجا روند بیماری زایی اش را آغاز کند.