به گزارش گروه دریافت خبر پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل : محمد حسین قربانی، با انتقاد از اینکه پرونده الکترونیک سلامت از جمله موضوعات مغفول مانده در حوزه سلامت است، گفت: برخی افراد به طور همزمان از خدمات دو یا چند شرکت بیمه ای استفاده می کنند که این همپوشانی بیمه ای هزینه های کلانی را متوجه نظام و حاکمیت می کند؛ این در حالی است که الکترونیک شدن دفترچه های درمان و پرونده الکترونیک سلامت در رفع همپوشانی بیمه ای و همچنین شناسایی دو بیمه ای ها می تواند بسیار موثر واقع شود.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه افزایش بدهی وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین بیمه ها معلول بی توجهی به طرح پرونده الکترونیک سلامت است، تصریح کرد: الکترونیک شدن دفترچه های درمان و پرونده الکترونیک سلامت از اتلاف منابع حوزه سلامت جلوگیری می کند.
انتقاد از نبود سیستم الکترونیک واحد در حوزه سلامت
وی از نبود سیستم الکترونیک واحد در حوزه سلامت انتقاد کرد و گفت: نبود اطلاعات متمرکز و همچنین سیستم مدیریتی واحد در حوزه سلامت تبعات بسیاری را به همراه دارد.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه طرح پرونده الکترونیک سلامت از جمله مولفه های مهمی است که هزینه های تحمیلی به حوزه سلامت را کاهش می دهد، یادآور شد: با تحقق این مهم نظارت ها و مدیریت منابع در نظام سلامت روند مطلوب تری به خود می گیرد.
اجرایی شدن طرح پرونده الکترونیک سلامت دغدغه جدی کمیسیون بهداشت مجلس
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجرایی شدن طرح پرونده الکترونیک سلامت از دغدغه های مهم کمیسیون بهداشت مجلس است، تصریح کرد: در این باره انتظار می رود با همکاری هماهنگ کمیسیون بهداشت و همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا پایان سال 96 طرح پرونده الکترونیک سلامت را برای تمامی آحاد جامعه تحقق بخشیم.