تاریخ : شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 12 July , 2025
0
استاندار گیلان:

با اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی‌ سرانه گیلان از میانگین کشوری بیشتر می شود

  • کد خبر : 618
  • 21 تیر 1404 - 1:38
با اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی‌ سرانه گیلان از میانگین کشوری بیشتر می شود
هادی حق شناس استاندار گیلان در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی استان گیلان که با حضور حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان و جمعی از مدیران ارشد استان در محل سالن شهید انصاری استانداری با همراهی برخط فرمانداران شهرستان های گیلان برگزار شد، با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان، افزود: با افتتاح پروژه‌های جدید در حوزه آموزش و پرورش در بازه زمانی یاد شده(170 کلاس آموزشی در نقاط مختلف استان)، شاهد افزایش قابل‌توجهی در سرانه فضای آموزشی گیلان خواهیم بود که از میانگین کشوری فزون تر می شود.

وی با قدردانی از اهتمام دولت برای پیگیری میدانی مسائل استان‌ها گفت: سفرهای مستمر و شبانه‌روزی اعضای هیئت دولت به استان‌های مختلف نشان می‌دهد که نگاه مسئولان به حل مسائل، کاملاً میدانی و مبتنی بر حضور در بطن مشکلات است.

استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت مدارس کانکسی استان اظهار داشت: در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی، ساماندهی مدارس کانکسی مستقل که بالای ۱۰ دانش‌آموز دارند، در اولویت قرار گرفته و تاکنون گام‌های مهمی در این زمینه برداشته شده است.

حق‌شناس ضمن قدردانی از تلاش‌های سازمان نوسازی مدارس کشور و مدیرکل نوسازی مدارس گیلان، تأکید کرد: باید ضمن ارائه اطلاعات دقیق درباره وضعیت آموزشی استان، راهکارهای مؤثر برای تکمیل گام‌های باقی‌مانده ارائه گردد. 

لینک کوتاه : https://nodadgil.ir/?p=618

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.