تاریخ : چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 2 July , 2025
0
مدیر کل بیمه سلامت گیلان خبر داد:

۵ هزار و ۴۶۶ میلیارد ریال از مطالبات پزشکان وداروخانه ها استان پرداخت شد

  • کد خبر : 559
  • 09 تیر 1404 - 17:17
۵ هزار و ۴۶۶ میلیارد ریال از مطالبات پزشکان وداروخانه ها استان پرداخت شد
دکتر عاطف راد مدیر کل بیمه سلامت گیلان از پرداخت 5 هزار466 میلیارد ريال از مطالبات داروخانه ها وپزشکان طرف قرارداد بیمه سلامت خبر داد.

عاطف راد ضمن اعلام این خبر اظهار داشت : خوشبختانه بیمه سلامت گیلان طی سال‌های اخیر توانسته است با پرداخت به‌روز مطالبات موسسات درمانی و دارویی نسبت به گذشته ، زمینه را برای تعامل بهتر با مراکز درمانی فراهم کرده و به تبع آن ارائه خدمات به بیمه‌شدگان را بهبود ببخشد.

عاطف راد در خصوص آخرین وضعیت پرداخت ها به موسسات و مراکز طرف قرارداد سازمان متبوع خود گفت: با توجه به شرایط خاص کشور و لزوم استمرار خدمات رسانی به بیمه شدگان سلامت کشور، مطالبات داروخانه ها و مطب پزشکان طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت تا پایان سال ۱۴۰۳ پرداخت شده است.وی تأکید کرد: بیمه سلامت استان با بررسی مداوم پرونده‌ها و اسناد درمانی بیمه‌شدگان و مراکز و مؤسسات طرف قرارداد تلاش می‌کند تا تعلل و خللی در پرداخت‌ها و به تبع آن در خدمات‌رسانی بیمه‌ای به بیمه‌شدگان ایجاد نشود.

وی تصریح کرد: ماهانه بیش از ۲۳۰۰ میلیارد ریال به موسسات طرف قرارداد و۲۱۵میلیارد ریال به سطح یک روستایی پرداخت می کنیم؛ این در حالی است که هر ماه ۵۳۰ میلیارد ریال به داروخانه های استان بابت خدمات دارویی بیمه شدگان پرداخت می شود.

مدیر کل بیمه سلامت با بیان اینکه مردم می توانند به صورت شبانه روزی با شماره تلفن ۱۶۶۶ تماس بگیرند و سوالات خود را درباره بیمه سلامت بپرسند، اضافه کرد: اداره کل بیمه سلامت استان گیلان نیز در ساعات اداری از طریق شماره ۰۱۳۳۳۹۹ پاسخگوی مردم است.

لینک کوتاه : https://nodadgil.ir/?p=559

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.