تاریخ : پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 3 July , 2025
1
در بیمارستان شهید املاکی لنگرود انجام شد:

نخستین عمل جراحی تنگی کانال نخاعی و جابجایی مهره‌ها

  • کد خبر : 457
  • 19 خرداد 1404 - 0:16
نخستین عمل جراحی تنگی کانال نخاعی و جابجایی مهره‌ها
ریاست بیمارستان شهید املاکی لنگرود گفت: برای نخستین بار در این بیمارستان عمل جراحی تنگی کانال نخاعی و جابجایی مهره‌ها توسط تیم مجرب پزشکی به سرپرستی متخصص ارتوپدی و فلوشیپ ستون فقرات با موفقیت کامل انجام شد.

دکتر عباس عزیزیان رئیس بیمارستان شهید املاکی لنگرود گفت: این اقدام جراحی پیشرفته علاوه بر ارتقای سطح خدمات درمانی بیمارستان، نشان‌دهنده توانمندی و دانش بالای تیم پزشکی مستقر در این مرکز درمانی است. انجام موفقیت‌آمیز این عمل در این مرکز، باعث افتخار مجموعه بیمارستان شهید املاکی و کادر درمانی است.

در این جراحی با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته و دانش فنی متخصصین، مشکل تنگی کانال نخاعی و جابجایی مهره‌های ستون فقرات بیمار با دقت و رعایت کامل اصول پزشکی و ایمنی برطرف شد و خوشبختانه حال عمومی بیمار رضایت‌بخش است.

امیدواریم با تداوم این مسیر و توسعه تخصصی خدماتمان، گامی مؤثر در راستای ارتقای سلامت بیماران محترم برداریم.

لینک کوتاه : https://nodadgil.ir/?p=457

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.