تاریخ : چهارشنبه, ۱۵ بهمن , ۱۴۰۴ Wednesday, 4 February , 2026
0
در دیدار استاندار گیلان با وزیر ورزش و جوانان صورت پذیرفت؛

بررسی موانع ساخت استادیوم جدید و بازسازی اماکن ورزشی در گیلان

  • کد خبر : 1765
  • 10 آذر 1404 - 0:57
بررسی موانع ساخت استادیوم جدید و بازسازی اماکن ورزشی در گیلان
در دیدار استاندار گیلان با وزیر ورزش و جوانان وضعیت ساخت استادیوم فوتبال جدید بندرانزلی و روند بازسازی اماکن ورزشی استان  مورد بررسی قرار گرفت.
هادی حق‌شناس استاندار گیلان در دیدار با احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، بر ضرورت رفع موانع و تسریع در روند ساخت استادیوم فوتبال جدید بندرانزلی و همچنین توسعه زیرساخت‌های ورزشی مرکز استان تأکید کرد.
در این نشست که با حضور معاون عمرانی استانداری، مدیرعامل شرکت تجهیز و نوسازی اماکن ورزشی و جمعی از مدیران ارشد وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، آخرین وضعیت پروژه‌های ورزشی استان مورد بررسی قرار گرفت.
هادی حق‌شناس استاندار گیلان در این دیدار با اشاره به اهمیت تکمیل زیرساخت‌های ورزشی برای ارتقای نشاط اجتماعی، اظهار کرد: ساخت استادیوم جدید بندرانزلی از مطالبات جدی مردم و اولویت‌های استان است و انتظار می‌رود با حمایت وزارت ورزش روند اجرای آن با سرعت بیشتری دنبال شود.
در ادامه جلسه، موضوع بازسازی استادیوم های گیلان  نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و بر لزوم تأمین اعتبارات و تجهیز مناسب این مجموعه‌ها تأکید شد.
وزیر ورزش و جوانان نیز ضمن اعلام آمادگی برای همراهی در طرح‌های عمرانی ورزشی استان، بر پیگیری مشترک برای رفع موانع اجرایی پروژه‌ها تأکید کرد.
لینک کوتاه : https://nodadgil.ir/?p=1765

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 5انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.