تاریخ : چهارشنبه, ۱۵ بهمن , ۱۴۰۴ Wednesday, 4 February , 2026
2
عیوضی صالح رییس ثبت کلاچای:

صدور ۱۰۰ درصدی اسناد منابع طبیعی در بخش کلاچای

  • کد خبر : 1468
  • 28 مهر 1404 - 23:27
صدور ۱۰۰ درصدی اسناد منابع طبیعی در بخش کلاچای
تاکنون صد درصد اسناد منابع طبیعی و تثبیت اراضی ساحلی بمنظور جلوگیری از زمین خواری دارای سند شده اند.
نادر عیوضی صالح با اشاره به اینکه تلاش برای قانونمند کردن اراضی در بخش کلاچای و حذف دست های آلوده و دلالان از برنامه های ما بوده است ، خاطر نشان کرد : در این مدت اسناد زراعی و باغی و تثبیت ۹۰ درصدی اراضی زراعی را به اجرا گذاشته ایم.
رییس اداره ثبت اسناد کلاچای کسب رتبه دوم استان در تبدیل اسناد دفترچه ای به تک برگ‌ را حایز اهمیت دانست و افزود: راه اندازی سامانه کاتب در دفاتر استاد رسمی تابعه افزایش تعداد دفاتر اسناد رسمی از ۹ واحد به ۱۳ واحد و به کارگیری همکاران متخصص و مردمی در پست های سازمانی از عوامل عمده رضایتمندی مردم میباشد.
وی صدور دو فقره سند مالکیت به مساحت های هر کدام ۷۷ هکتار برای اداره املاک شرق گیلان بنیاد مستضعفان استان،صدور اسناد مالکیت کمیته اقتصادی کمیته امداد امام ره و حل مشکل ۳۰ ساله اقشار کم درآمد جامعه در محله چهل دستگاه نیز از کارکردهای مهم اداره ثبت کلاچای میباشد.
در پایان رییس ثبت اسناد کلاچای تاکید کرد متقاضیان برای اخذ سند اراضی شان میتوانند از طریق قوانین تعیین تکلیف اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی و قانون الزام به ثبت معاملات غیر منقول از کافی نت ها اقدام نموده و حتما برای تبدیل اسناد دفترچه ای به تکبرگ اقدام کنند چون اسناد دفترچه ای از درجه اعتبار ساقط شدند.
لینک کوتاه : https://nodadgil.ir/?p=1468

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.