انجام بیش از ۸ هزار عمل جراحی در بیمارستانهای تامین اجتماعی گیلان
تشخیص زودهنگام ۲۳ مورد سرطان؛ دستاورد ۹ ماه غربالگری گسترده در مراکز تأمین اجتماعی گیلان
تجهیزات و ماشینآلات خدماترسان در صنعت برق، نقش اساسی در مدیریت بحران دارند
آغاز شماره گذاری خودروهای تا ۵ سال کارکرد با پلاک منطقه آزاد انزلی
شبکه برق گیلان پس از بارش برف اخیر پایدار است
آغاز بیستوسومین دوره مسابقات شطرنج برادران وزارت نیرو به میزبانی گیلان
بازدید میدانی مدیرعامل توزیع برق گیلان از اصناف رشت برای پایش مصرف انرژی
آغاز فرآیند نظارت عالیه بهام توانیر در شرکت توزیع برق استان گیلان
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان, از تامین زمین برای 572 واحد مسکن محرومین شهری در شهرهای شفت, فومن, انزلی , آستارا, صومعهسرا, کیاشهر, لوشان و رشت خبر داد.
در روزهایی که مهربانی بیش از همیشه نیاز جامعه است، یک اقدام ارزشمند و انساندوستانه از سوی خانوادهای نیکوکار، بار دیگر روشنایی امید را در دل بیماران روشن کرد.
با هدف ارتقاء کیفیت خدمات ارتباطی و افزایش پهنای باند اینترنت با کیفیت بالاتر ، عملیات اجرایی طرح اختصاصی فیبرنوری (FTTH) در بلوار منظریه شهر رشت آغاز شد.
عملیات حفاری و کابلکشی خاکی رفع خرابی سرقت در خیابان شهید نظری شهر رضوانشهر با موفقیت به اتمام رسید.
به گفته معاون مشتریان خانگی شرکت مخابرات ایران، با وجود تمام مشکلات، توسعه شبکه فیبرنوری در کشور وضعیت مناسبی دارد، اما موفقیت کامل آن، منوط به این است که دولت در حوزه اتصال، مشوقهایی را در نظر بگیرد.
آیین تکریم و معارفه مدیران عامل سابق و جدید شرکت برق منطقه ای گیلان در سالن اجتماعات پیامبر اعظم(ص) برگزار شد.
در دیدار مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان با رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان, بر بهرهگیری از ظرفیتهای تخصصی و فنی برای افزایش سرعت و کیفیت اجرای طرحهای تامین مسکن اقشار کم درآمد تأکید شد.
در راستای توسعه تعاملات رسانهای و اطلاعرسانی شفاف، جلسهای میان مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان، مدیرکل اداری و مالی استانهای صدا و سیما و مدیرکل راه و شهرسازی استان برگزار شد.
همزمان با اولین روز از هفته بهزیستی؛ سرهنگ سید طاهر موسوی فرمانده یگان ویژه استان گیلان ،سرهنگ یوسفی فرمانده حفاظت و سروان زمانی معاونت بهداری یگان ویژه استان با دکتر رضا جعفری مدیر کل بهزیستی گیلان و معاونین و مسئولین دیدار کردند.
ریاست بیمارستان شهید املاکی لنگرود گفت: در ماههای اخیر، تأمین و تجهیز بیمارستان به دستگاه فیکو چشم برای انجام جراحیهای پیشرفته آب مروارید و همچنین تهیه دستگاه سیتی اسکن، جزو اولویتهای اصلی ما بوده است.