سه شنبه 4 اردیبهشت 1403        پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل

به گزارش گروه دریافت خبر پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل:بهرام پور ضرب افزود : این میزان گوشت ماهی خاویاری با مجوز اداره کل دامپزشکی گیلان و نظارت شبکه دامپزشکی آستارا به کشور جمهوری آذربایجان صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه گوشت خاویاری صادر شده از نوع فیل ماهی است ، اضافه کرد : ارزش اقتصادی این مقدار گوشت ماهی صادر شده 19 هزار دلار است.

 سال گذشته 70 تن گوشت ماهیان خاویاری در سطح مزارع پرورشی شهرستان آستارا تولید و به بازار عرضه شده است.

شهرستان 86 هزار نفری آستارا در 200 کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده است و با 18 کیلومتر ساحل و منابع آبی متعدد ، جزو مناطق مستعد برای پرورش انواع آبزیان به شمار می رود.