پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403        پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل

به گزارش گروه دریافت خبر پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل :معاون رئیس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این دیدار که در تهران به منظور بررسی پیشرفت طرح های مصوب سفر دکتر روحانی به گیلان برگزار شد ، گیلان را یکی از استان های مهم برای این سازمان برشمرد و گفت: فضای کشور در حال حاضر در شرایطی قرار دارد که با ورود گردشگران خارجی، انگیزه سرمایه گذاری در زمینه گردشگری مضاعف شده است،
مسعود سلطانی فر افزود: گیلان و شهر رشت به عنوان مرکز استان باید با تقویت سرمایه گذاری های گسترده به ویژه در زمینه هتل های چهار و پنج ستاره، سهم بیشتری را به خود اختصاص دهد.
وی در خصوص سهم منابع تسهیلاتی از محل صندوق توسعه ملی اظهار داشت: هتل های معرفی شده استان گیلان با پیشرفت فیزیکی مناسب در چارچوب سهم پیش بینی شده از سفر دکتر روحانی به گیلان در حال تامین منابع هستند.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه باید از سایر ظرفیت ها همچون منابع داخلی بانک ها نیز برای اتمام پروژه های حوزه گردشگری استفاده کرد، گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به پروژه های بخش گردشگری که از تسهیلات بانکی استفاده کرده و به بهره برداری برسند، شش تا هشت درصد یارانه سود تسهیلات پرداخت می کند.
سلطانی فر در ادامه با اشاره به اهمیت ثبت جهانی ماسوله گفت: اهمیت ثبت جهانی ماسوله از مدت ها پیش وجود داشته است اما برخی اقدامات استان گیلان در رفع موانع ثبت می تواند زمینه قرار گرفتن ماسوله را در فهرست ثبت جهانی مهیا کند.
وی در خصوص روند اجرایی پروژه موزه میراث روستایی که جزو مصوبات سفر رئیس جمهوری می باشد، اظهار داشت: این موزه، جزو پروژه های شاخص کشور است و برای ادامه فازهای اجرایی در سال جاری 10 میلیارد ریال اعتبار ابلاغ شده که به تناوب براساس اقدامات عملیاتی انجام شده مراحل بعدی، منابع اعتباری ابلاغ می شود.

استاندار گیلان نیز در این دیدار با بیان ضرورت نگاه ویژه به استان گیلان در سطح کشور گفت: باتوجه موقعیت استان به لحاظ انگیزه حضور گردشگران و مسافرپذیری، باید در بخش سرمایه گذاری از همه ظرفیت های حمایتی استفاده کرد.
محمدعلی نجفی در خصوص مصوبات سفر رئیس جمهوری به استان گیلان در بخش گردشگری گفت: دولت فرصت خوبی را از طریق صندوق توسعه ملی برای حمایت از پروژه های سرمایه گذاری فراهم کرده است که تامین آن، به تکمیل پروژه های نیمه تمام استان گیلان به ویژه هتل های چهار و پنج ستاره کمک می کند.
وی جاذبه های گردشگری استان گیلان را شاخص دانست و اظهار داشت: جاذبه هایی چون مقبره شیخ زاهد گیلانی، قلعه رودخان، آرامگاه میرزا کوچک خان جنگلی، کاشف السلطنه، ماسوله، آرامگاه دکتر معین و سایر مجموعه ها جزو بناهای شاخص در سطح کشور محسوب می شوند که باید سالانه مرمت شوند و این موضوع نیاز به تامین اعتبار مناسب دارد.
وی گفت: ماسوله جزو مهمترین دغدغه های استان گیلان برای قرار گرفتن در فهرست ثبت جهانی است که استان آمادگی همکاری برای انجام این مهم را همسو با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور دارد.
گیلان دارای 87 هتل ، 22 هتل آپارتمان ، 11 تاسیسات ساحلی ، 65 مجتمع گردشگری با ظرفیت 18 هزار نفر است.