جمعه 7 اردیبهشت 1403        پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل :سید محمد علی سید ابریشمی  در مراسم اختتامیه نمایشگاه کیفیت و استاندارد و دومین نمایشگاه توانمندی های شهرک های صنعتی گیلان و گرامیداشت روز جهانی استاندارد و تقدیر از واحدهای تولیدی برتر استان افزود: تولید کنندکان باید با رعایت استانداردها و عرضه محصولات با کیفیت تر و متنوع تر به سمتی حرکت کنند که محصولاتشان نه تنها در بازارهای داخلی بلکه در بازارهای جهانی قابل عرضه باشد .

وی با اشاره به علت تشکیل سازمان جهانی استاندارد ادامه داد: علتی که سازمان جهانی استاندارد تشکیل شد این بود که از ابعاد مختلف به محصولاتی که عرضه می شود و بدست مصرف کننده می رسد، توجه شود.

وی بعد سلامتی مصرف کنندگان را یکی از ابعاد مورد توجه استاندارد عنوان و تصریح کرد: استاندارد به حداقل های کیفیت باید توجه کند، هرچند که کیفیت محدودیتی ندارد و همواره از هر محصول با کیفیت،محصول باکیفیت تری می توان تولید کرد ولی محصولات آن حد پایینی که استاندارد ها تدوین می شود و مورد قبول جهانی است، باید عرضه شود، بنابراین مصرف کننده بایستی هم از لحاظ ایمنی و هم بهداشتی به مصرف کالا مطمئن باشد.

وی مهمترین نکته استاندارد را زبان مشترک بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان خواند و گفت: در این زبان مشترک تولید کننده از همه ابعاد تولید خود آگاهی دارد و مصرف کننده می داند کالایی که می خرد از لحاظ مشخصات فنی و تولیدی حداقل های موردنیاز ش را تامین می کند.

سید ابریشمی با توصیفی از استاندارد گفت: استاندارد ها هم در سطح ملی و منطقه ای و هم در سطح کارخانه ای تعریف می شوند.

وی با بیان این که هر کشوری برای خودش استانداردی تعریف می کند،گفت: در استاندارد کارخانه ای ، کارخانه ها خود استانداردشان را تعیین می کنند که قطعا این استاندارد از حد استاندارد کشوری یا منطقه ای بالاتر است.

وی تصریح کرد: باید شرایطی را فراهم کنیم تا استانداردهای کارخانه ای ما بتوانند موقعیت محصول ما را مشخص کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد : باید محصولاتمان را در شرایطی به بازار عرضه کنیم که مصرف کنندگان رضایت خاطر را از عرضه محصول داشته باشند .

وی با یادآوری این که برای افزایش کیفیت برتر و بهتر محدودیتی نیست، خاطرنشان کرد: باید بتوانیم روز بروز محصولاتمان را کیفی تر کنیم.

در پایان این مراسم از واحدهای تولیدی برتر گیلان تجلیل شد.

بازدید از چندین واحد صنعتی شهرک صنعتی سپیدرود رشت، بازدید از مراحل آغاز ساخت ناحیه صنعتی یعقوبیه شهرستان لنگرود و شرکت در گردهمایی تخصصی معاونان عمران و محیط زیست شرکت شهرک های صنعتی کشور و نیز حضور در مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه توانمندی های واحدهای صنعتی گیلان از جمله برنامه های سفر یک روزه سید محمدعلی سیدابریشمی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی به استان گیلان بود.

حدود 30 مرکز صنعتی شامل یک شهر صنعتی، 15 شهرک صنعتی، 14 ناحیه صنعتی و مجتمع کارگاهی با مساحت کلی سه هزار و 500 هکتار و تعداد دو هزار و 600 واحد صنعتی فعال در استان گیلان وجود دارد.