جمعه 7 اردیبهشت 1403        پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل :حجت الاسلام سلیمان پور ابراهیم گفت: تدوین اصول و راهکار در مساجد به بهره مندی از ظرفیت مساجد کمک می کند.
وی اظهار کرد : در هر مسجدی که عناصر آن شامل روحانیون، هیات امنا، مسوولان کانون های فرهنگی و هنری و فرماندهان حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج با هم تعامل دارند، آسیب ها و معضلات در آن منطقه و محله کم است.
حجت الاسلام پورابراهیم ، روحانیون را مدیر محتوایی مساجد دانست و اظهار کرد : هر برنامه و مراسمی که در مسجد برگزار می شود باید با هماهنگی و نظارت ائمه جماعت صورت گیرد.
وی، به کارکردهای پر محتوای مساجد در جامعه اشاره کرد و گفت : مساجد تنها محل اقامه نماز نیست و مسجد یک دانشگاه است که در زمینه های مختلف نقش ایفاء می کند.
حجت الاسلام پورابراهیم افزود : مسجد محل اختلاف نیست و گذر از مشکلات تنها با وحدت و همدلی انجام می شود.
وی، با بیان اینکه باید به حضور حداکثری مردم به ویژه نوجوانان و جوانان در مساجد دقت و توجه داشت، اظهارکرد : دشمن می داند نقطه قوت ما مساجد است و حضور حداکثری و پررنگ ما باعث ناامیدی دشمنان می شود.
وی، تاکید کرد : باید کارکردهای مساجد را احیاء کنیم و از ظرفیت مساجد نهایت بهره را ببریم.
حجت الاسلام پور ابراهیم، بیان کرد : مساجد نخستین مکان برای برپایی نشست های مختلف مذهبی و فرهنگی است و حضور قشرهای مختلف جامعه در این مکان مقدس ظرفیتی شایسته برای تحقق شعار سال است که می بایست با برنامه ریزی دقیق از این ظرفیت بهره گرفت.
وی ، مساجد را پل ارتباطی بین دولت و ملت دانست و افزود : مقدمه این کار ایجاد نگاه ویژه در مسوولان اجرایی کشور است که باید مسجد را به عنوان نقطه ثقل تحقق شعار سال به شمار آورده و ضمن برداشتن گا م های عملی راهکارهای اصولی و منطقی در تعامل و همکاری با مردم را فراهم سازند.
حجت الاسلام پور ابراهیم ادامه داد : دین اسلام بر هم افزایی، وحدت، یکرنگی و یکدلی تاکید فراوان دارد و مردم و دولت باید همواره در کنار یکدیگر به توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور کمک کنند که همین عامل موجب توانمند شدن نظام در عرصه های مختلف داخلی و خارجی می شود.
مسوول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان همچنین در بخش دیگری از سخنان خویش گفت : کانون های تخصصی مساجد با تنوع بخشی به برنامه ها و تعمیق ریشه های نظری و عملی آن و دیده بانی فضای فرهنگی کشور در راستای وصول جایگاه واقعی مساجد در جمهوری اسلامی نقشی بی بدیل بر عهده دارند.
کانون های فرهنگی و هنری مساجد در سال 71 بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای مقابله با شبیخون فرهنگی تشکیل شدند؛ و در زمان حاضر 720 کانون فرهنگی ،هنری در مساجد گیلان فعال است.