جمعه 10 فروردین 1403        پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل

به گزارش پایگاه خبری نودادگیل؛  رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد گیلان بخشی از چگونگی ارائه خدمت به بیماران صعب‌العلاج در سال جاری را تشریح کرد.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد، مجید خلخالی، رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد گیلان بابیان اینکه در حال حاضر از ۱۰۳ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد در گیلان چهار هزار و ۵۶۰ نفر را بیماران خاص و صعب‌العلاج شامل می‌شوند گفت: این بیماران ۴,۵ درصد از مددجویان را تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد جزو چهار سازمان بیمه‌گر در کشور است افزود: بیمه درمانی به دو گروه بیمه‌شدگان شهری و بیمه سلامت روستایی تقسیم می‌شود که بیمه پایه امداد مربوط به شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت و بیمه پایه روستائیان و عشایر و یا بیمه سلامت ایرانیان مربوط به مددجویان ساکن در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است.

خلخالی بابیان اینکه داروهای مورد تعهد بیمه‌ها برای بیماران خاص و صعب‌العلاج رایگان است ادامه داد: تمامی هزینه‌های بیمه‌شدگان شهری تحت پوشش کمیته امداد به‌شرط استفاده از خدمات درمانی پزشک خانواده و بیمارستان‌های دولتی بر اساس تعرفه‌های دولتی به بیمه‌شدگان پرداخت می‌شود.

رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد گیلان با تأکید بر عدم مراجعه بیمه‌شدگان تحت پوشش کمیته امداد به مراکز درمانی خصوصی برای استفاده از خدمات رایگان درمانی گفت: هزینه‌های بستری و سایر هزینه‌هایی که در بیمارستان‌های دولتی انجام می‌شود برای بیماران صعب‌العلاج رایگان است بنابراین توصیه ما برای این بیماران این است که از خدمات درمانی بیمارستان‌های خصوصی استفاده نکنند چون کمیته امداد هزینه خدمات درمانی در بیمارستان‌های خصوصی را پرداخت نمی‌کند و دولت هم‌چنین هزینه‌ای برای بیمه خدمات درمانی در نظر نگرفته است.

وی همچنین به خدمات درمانی بیمه سلامت روستائیان اشاره کرد و افزود: اگر بیمه‌شدگان تحت پوشش کمیته امداد فرآیند این نهاد در بحث درمان را رعایت کنند، کمیته امداد حتی فرانشیزی که خودشان پرداخت می‌کنند را هم با توجه به مشکل و نوع بیماری و نیازی که دارند پرداخت می‌کند.

خلخالی بابیان اینکه کمیته امداد بخشی از هزینه‌های داروهای غیر بیمه‌ای و خارجی که مشابه ایرانی آن وجود ندارد را هم پرداخت می‌کند گفت: این مبلغ حداقل ۴۰ تا حداکثر ۸۰ درصد هزینه‌ها را شامل می‌شود.

رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد گیلان نحوه مراجعه بیمار تحت حمایت به پزشک و مراکز درمانی دولتی بر اساس تعرفه‌های دولتی و کمیته امداد را مهم دانست و افزود: بیمه روستایی ۹۰ درصد خدمات درمانی را تقبل می‌کند و مابقی را نیز اگر خود مددجو دچار مشکل در پرداخت باشد، می‌تواند از دیگر انواع حمایت کمیته امداد مانند وام‌های قرض‌الحسنه بهره‌مند شود.