جمعه 10 فروردین 1403        پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل

گروه دریافت خبر پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل

فرهنگ نیز مانند هر مقوله دیگری برای اینکه از پتانسیل هایش در جهت اداره جامعه با هدف نیل به سعادت بشری استفاده شود، نیاز به بهره گیری از متخصصانی دارد که ضمن تعهد و تخصص، شناخت وسیعی از این حوزه مهم علوم انسانی را داشته  و در جهت عملی نمودن این شناخت برای رسیدن به اهداف عالیه انسانی سعی و تلاش نمایند.

شاید بتوان گفت یکی از مشکلات عمده ای که ایران در  توسعه فرهنگی تاکنون با آن مواجه بوده است و حوزه فرهنگ نتوانسته با توجه به تاثیرگذاری بالایی که دارد عمل نماید، عدم تخصص علمی و عملی و نبود احاطه  کامل مدیران فرهنگی کشور بر دو حوزه فرهنگ اسلامی و فرهنگ ایرانی است؛ دو فرهنگی که از ادغام آن ها یکی از بهترین و ناب ترین بینش ها، تفکرات و اصول پیشرفت و نقشه راه یک جامعه بشری شکل گرفته که اگر این زمینه و منبع گرانقدر و عظیم همراه با حضور مدیران و برنامه ریزان فرهنگی متعهد و متخصص و توانمند باشد می تواند ضامن ارتقای کیفی طرح ها و فعالیت های اجرایی با بهره گیری از تمام توان کشور ایران باشد .

دکتر سید رضا صالحی امیری، نمونه ای از این مدیران برنامه محور و توسعه گرایی است که طی بیش از دو دهه  فعالیت در حوزه های اجرایی و زمینه های آموزش عالی، علاوه بر تعهد و تخصص، با علاقه و بر اساس اهداف مشخص نسبت به تعلیم و تربیت نسلی از مدیران و برنامه ریزان فرهنگی به صورت علمی و عملی همت گماشته است. مدیران و برنامه ریزانی که اگر با سیاستگذاری مناسب از ظرفیت و پتانسیل آن ها استفاده شود می تواند رشد و ترقی جامعه در مسائل فرهنگی و به تبع آن در زندگی اجتماعی را به همراه داشته باشد. دکتر صالحی امیری مردی از جنس مدیریت استراتژیک فرهنگی در ایران است که ادامه فعالیت هایش در کسوت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می تواند نوید دهنده روزهای خوبی برای وزارتخانه ای باشد که سال های سختی را پشت سر گذرانده است

مهندس امین افقی

فعال فرهنگی و مدیر رسانه ای