چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403        پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل

 

 

 

به گزارش گروه دریافت خبر پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل : دكتر محمد فرهادي، وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاحيه این نشست گفت: همکاری های علمی و بین المللی از برنامه های وزارت علوم است و ظرفیت دانشگاه های ما در زمینه بین المللی سازی در خور توجه است و در حال حاضر سرانه محققان ما افزایش یافته است و ما باید سهم خودمان را در ارتباط با علم و فناوری در منطقه و دنیا بدست آوریم.

وزیر علوم ادامه داد: تعدادی از کشورها را به عنوان کشور هدف در حوزه بین الملل مشخص کرده ایم که باید ارتباطات بیشتری با این کشورها داشته باشیم. چین و روسیه از این دسته کشورها به شمار می آیند.

دکتر فرهادی همچنین برنامه های تبادل دانشجو را یکی از شاخصه های مهم بین المللی شدن دانشگاه ها برشمرد و ضمن اشاره به موفقیت های دانشگاه گیلان در این زمینه گفت: دانشگاه گیلان برنامه تبادل دانشجو با دانشگاه های روسیه را به خوبی دنبال می کند و قرار است در نیمسال تحصیلی جدید تعداد ۱۵ نفر از دانشجویان دانشگاه های روسیه به دانشگاه گیلان و متقابلا همین تعداد از دانشگاه گیلان به دانشگاه های کشور روسیه اعزام شوند.

دکتر سالار آملی، قائم مقام وزير علوم در امور بين الملل، نیز در این نشست به اهميت پديده بين المللي شدن در مسير توسعه علم و فناوري اشاره كرد و گفت: تاسیس دوره های مشترک بخصوص در مقطع دکتری از اولویت های برنامه بین المللی وزارت علوم است،وی خاطرنشان کرد: عملا این برنامه شروع شده است و در سه ماه اول امسال سه دوره مشترک با کشور کره و دو کشور اروپایی را آغاز کرده ایم.

در پایان جلسه هریک از مدیران روابط بین الملل دانشگاه های کشور به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و به ضرورت توجه به دیپلماسی علمی که لازمه پیشرفت در عرصه بین الملل است، تاکید کردند.