پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

دکتر فردین مهرابیان طی گفت و گوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان  ( وب دا) در این خصوص اظهار داشت: باتوجه به پیامدهای بیماری کووید 19برسلامت عمومی و لزوم پاسخ به سوالات مکرر خانواده ها در خصوص موضوعات تغذیه ای برای پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دوره های مختلف زمانی قبل از ابتلا به بیماری، در دوران بیماری کووید 19 و پس از بهبودی (نقاهت)، مصرف مکمل های موردنیاز گروه های مختلف سنی و فیزیولوژیک و رعایت ایمنی مواد غذایی 31 فروردین ماه سال جاری، مشاوره تغذیه در سامانه تلفنی 4030  راه اندازی شد.

  وی با اشاره به همکاری مشاوران تغذیه از مراکز خدمات جامع سلامت و ستاد شهرستان های دانشگاه های علوم پزشکی  سراسر کشور ، گفت : با راهبری دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت و شرکت احسان برکت زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و مدیران تغذیه معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور این مجموعه هدایت و با توکل به خدا راه اندازی شد.
 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد : از گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی گیلان نیز 18تن از کارشناسان تغذیه تحول سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت و ستاد شهرستان های استان دراین سامانه تلفنی فعال و آماده پاسخگویی به مردم در کل کشور می باشند.
 دکتر مهرابیان در پایان یاد آورشد: تمامی افراد جامعه می توانند با شماره گیری 4030 و انتخاب کلید های ( 7-1 ) به مشاوران و  کارشناسان بهداشت و درمان، تغذیه و کارشناسان روانشناسی متصل شده و سووالات مربوط به کرونا را با این عزیزان مطرح کرده و مشاوره دریافت نمایند.

نظرات
کد امنیتی روبرو را وارد کنید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نوداد گیل می باشد
2015 © Nodad Gil