پنج شنبه 9 فروردین 1403

به گزارش گروه دریافت خبر پایگاه خبری تحلیلی نوداد گیل نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو افزود: متاسفانه در برخی رسانه ها از قول منابع نامشخص و نامعتبر بیان می شود که در کنسرو ها از مواد نگهدارنده‌ به نام « ادتا» استفاده شده و این مواد بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن می کند درحالیکه اینگونه اخبار، اشتباه و غیر کارشناسی است.

وی ادامه داد: هنگامی که ماده غذایی داخل قوطی کنسرو قرار می گیرد در اثر فرآیندهای حرارتی، پخته و استریل شده و تمام میکروارگانیسم های آن نابود می شود.

وی اضافه کرد:با توجه به این که بسته بندی کنسرو به گونه ای است که امکان نفوذ مجدد میکروب درماده غذایی را به صفر می رساند در نتیجه برای افزایش ماندگاری محصول، دیگر نیازی به افزودن مواد نگهدارنده نیست.

این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو تاکید کرد: تمام کنسروهای دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو ، تحت نظارت مسول فنی تولید وعرضه می شوند و فرمولاسیون آنها در زمان أخذ پروانه بررسی ومورد تایید قرار می گیرد.

 

 

ایرنا

نظرات
کد امنیتی روبرو را وارد کنید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نوداد گیل می باشد
2015 © Nodad Gil